[Ankieta] Opinie i komentarze o BGŻ Leasing
- administracja
- FmLeasing.pl
[Ankieta] Opinie i komentarze o BGŻ Leasing
Zapraszamy do wyrażenia opinii i/lub oddania głosu w ankiecie dotyczącej firmy:
BGŻ Leasing
Zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami i uwagami. Jednocześnie prosimy o przemyślane i wyważone wpisy.
Jeżeli chcesz poznać/umieścić opinię o innej firmie:
Opinie o firmach leasingowych - lista >
UWAGA! Zamieszczenie opinii nie wymaga rejestracji na forum. Rejestracja jest jednak konieczna aby głosować w ankietach.
Tu zarejestrujesz się w kilka sekund >
BGŻ Leasing
Zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami i uwagami. Jednocześnie prosimy o przemyślane i wyważone wpisy.
Jeżeli chcesz poznać/umieścić opinię o innej firmie:
Opinie o firmach leasingowych - lista >
UWAGA! Zamieszczenie opinii nie wymaga rejestracji na forum. Rejestracja jest jednak konieczna aby głosować w ankietach.
Tu zarejestrujesz się w kilka sekund >
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: forum(at)fmleasing.pl
Re: [Ankieta] Opinie i komentarze o BGŻ Leasing
Jak dla mnie masakra nie polecam !
- Michał Krupiński
- PRO
Takie wpisy lubię najbardziej. Nic nie wnoszą, a najczęściej stoją za nimi osoby, które nie płacą w terminie i są rozgoryczone, że ktoś coś od nich chce.rozczarowany pisze:Jak dla mnie masakra nie polecam !
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Czy uważacie że leasing w BGŻ to dobry pomysł...??
Biznes, zawsze jest biznesem
- Tomasz Piotrowski
- PRO
Są lepsze firmy.klisz12 pisze:Czy uważacie że leasing w BGŻ to dobry pomysł...??
Poza tym nie wiadomo jaka jest przyszłość BGŻ: http://www.fmleasing.pl/aktualnosci-lea ... asing.html
Moje doświadczenia z BGŻ niestety związane są z niską jakością działu obsługi klienta. Wiele razy próbowałem dodzwonić się na infolinię, tylko po żeby musieć czekać dobre 15 minut, zanim połączono mnie z kimkolwiek, a kiedy już się udało, okazywało się, że osoba po drugiej stronie słuchawki nie jest w stanie mi pomóć -> przełączenie -> znowu 10 minut czekania