[Ankieta] Opinie i komentarze o PEAC Finance (dawniej IKB Leasing)
- administracja
- FmLeasing.pl
[Ankieta] Opinie i komentarze o PEAC Finance (dawniej IKB Leasing)
Chcesz dowiedzieć się jeszcze więcej i lepiej poznać PEAC Finance? Pamiętaj, żeby przeczytać także nasze opracowanie o spółce:
Oferta i wszystkie informacje o PEAC Finance
Zapraszamy do wyrażenia opinii i/lub oddania głosu w ankiecie dotyczącej firmy:
PEAC Finance (dawniej IKB Leasing)
Zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami i uwagami. Jednocześnie prosimy o przemyślane i wyważone wpisy.
Jeżeli chcesz poznać/umieścić opinię o innej firmie:
Opinie o firmach leasingowych - lista >
UWAGA! Zamieszczenie opinii nie wymaga rejestracji na forum. Rejestracja jest jednak konieczna aby głosować w ankietach.
Tu zarejestrujesz się w kilka sekund >
Oferta i wszystkie informacje o PEAC Finance
Zapraszamy do wyrażenia opinii i/lub oddania głosu w ankiecie dotyczącej firmy:
PEAC Finance (dawniej IKB Leasing)
Zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami i uwagami. Jednocześnie prosimy o przemyślane i wyważone wpisy.
Jeżeli chcesz poznać/umieścić opinię o innej firmie:
Opinie o firmach leasingowych - lista >
UWAGA! Zamieszczenie opinii nie wymaga rejestracji na forum. Rejestracja jest jednak konieczna aby głosować w ankietach.
Tu zarejestrujesz się w kilka sekund >
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: forum(at)fmleasing.pl
Re: [Ankieta] Opinie i komentarze o PEAC Finance (dawniej IKB Leasing)
NIE polecam tego banku NIE.Brak jasnych zasad kredytu,zkrecone kruczki i paragrafy ktore dialaja na szkode klijeta przedstrawiciel podstempnie podsuwa umowe do podpisania a jak juz podpiszesz to kontakt z nim bardzo marny.Nigdy wiecej
- Tomasz Piotrowski
- PRO
Jakieś konkrety?Gość pisze:NIE polecam tego banku NIE.Brak jasnych zasad kredytu,zkrecone kruczki i paragrafy ktore dialaja na szkode klijeta przedstrawiciel podstempnie podsuwa umowe do podpisania a jak juz podpiszesz to kontakt z nim bardzo marny.Nigdy wiecej
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
również nie polecam - pożyczka na "5,75%" okazała się być na 30% - umowa bardzo nieczytelna, harmonogram spłaty również
kontakt z firmą beznadziejny
nigdy więcej!
kontakt z firmą beznadziejny
nigdy więcej!
U mnie wszystko OK. Podpisuję już 3-cią umowę z IKB- Leasing i z żadną nie miałem problemu. Porównywałem z ofertami innych banków i tutaj wychodziło naprawdę korzystnie. A jeśli tak jest to po co przepłacać
Również nie polecam.Nie jasne zasady. Przedstawiciele są tylko wtedy jak trzeba podpisać umowę później już ich nie ma. Zawiłe kruczki w umowie. Dodatkowe opłaty których miało nie być.
Jestem zadowolony, porządna firma, nawet mimo czasami opóźnień z mojej strony, szczerze polecam każdemu rolnikowi .
Pozdrawiam Tomasz
Pozdrawiam Tomasz
Dla mnie OK, po raz kolejny korzystam z usług tego Banku, jasne zasady i kontakt z przedstawicielem nawet po godzinach- jeszcze się nie rozczarowałem. Powiem krótko - jestem Zadowolony!
To już moja trzecia umowa z PEAC, na tą chwilę wszystko w porządku- teraz finansowałem używany sprzęt i też sprawnie poszło. Myślę, że można polecić.
Jestem klientem PEAC już od paru lat. W tym miesiącu po raz kolejny zdecydowałem się na zakup kolejnej maszyny z pomocą finansową tego banku.
Powiem tak, gdy zajdzie potrzeba skorzystam ponownie, zawsze pomogą, jak dotąd się nie zawiodłem.
Powiem tak, gdy zajdzie potrzeba skorzystam ponownie, zawsze pomogą, jak dotąd się nie zawiodłem.